Het bestuur van de stichting
Voorzitter, David Abeln

David Abeln is voorzitter en initiatiefnemer van de Stichting PKU Research. Sinds drie jaar is hij zeer actief op het gebied van vertegenwoordiging van PKU-patienten. David is tevens voorzitter van de Nederlandse PKU Vereniging en de Europese koepelorganisatie E.S.PKU. Vanuit deze achtergrond heeft hij een groot netwerk in deze wereld bij artsen, dietisten en andere betrokkenen.

David is vader van een zoon met PKU en in het dagelijks leven werkzaam als business development manager bij een ICT bedrijf.


Secretaris, vacature

We zijn op zoek naar een secretaris voor de stichting. Indien u interesse heeft, stuurt u ons gerust een email met uw cv.

Penningmeester, Hans Dullaert
Hans Dullaert is penningmeester van de Stichting PKU Research. Hans is werkzaam bij PricewaterhouseCoopers waar hij zijn carriere in 1994 begon binnen de controlepraktijk. In 2000 maakte Hans de overstap naar de business unit Transaction Services waar hij zich bezighoudt met due diligence onderzoeken en  advisering van klanten in het kader van fusies en overnames. Hans is 39 jaar en vader van 3 kinderen.