Ondersteun de Stichting met uw (online) gift!
Individuele donatie

U kunt de stichting steunen met een gift. U wordt hiermee donateur van de Stichting PKU research. Maakt u hiervoor een bedrag over op IBAN NL12ABNA0518295788 t.n.v. Stichting PKU Research, Wassenaar.

Graag ontvangen wij uw gegevens op mail als u ons doneert, zodat wij u kunnen bedanken en u op de hoogte kunnen stellen van de ontwikkelingen op het gebied van research naar PKU.


Het is ook mogelijk om online te doneren via onze online donatie module.

Deze online module is onderdeel van geef.nl, een stichting die online donaties faciliteert. Zij brengen per donatie 10% kosten in rekening. Dit wordt in mindering gebracht op het door uw gift.

Bedrijfsdonatie

Veel bedrijven zijn maatschappelijk actief. Zij zien in dat het leven meer behelst dan het najagen van winstdoelstellingen. Werkt u bij een organisatie die goede doelen ondersteunt. Maak uw bedrijf dan attent op de Stichting PKU Research.

 

Wilt u als bedrijf een donatie doen? Dat kan natuurlijk! U wordt hiermee bedrijfsdonateur. U kunt hiervoor een bedrag overmaken op IBAN NL12ABNA0518295788 t.n.v. Stichting PKU Research, Wassenaar.

Nu ook online doneren mogelijk

Het is nu ook mogelijk om online een donatie te doen aan onze Stichting. Daarmee is het nog eenvoudiger geworden om ons te steunen. Bezoek de online donatie module.

Let op: de stichting krijgt van elke online donatie kosten in rekening gebracht. Die gaan af van uw donatie. Het betreft 10% van uw donatie. Wilt u ons deze kosten besparen, dan kunt u een gewone bankoverschrijving doen.

Zet een actie op touw voor de stichting!!

Wilt u zelf een actie opzetten om geld in te zamelen voor de Stichting PKU research? Bent u aangesloten bij een charity organisatie en wilt u de stichting steunen? Het bestuur van de stichting ondersteunt u graag. Neemt u in dat geval contact met ons op via het contact formulier.

 

Fiscale tip: doneer voordelig aan goede doelen
De Stichting PKU research voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst voor de zogenaamde ANBI-status. Doordat de stichting deze ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) heeft, kunt u de giften aan onze vereniging van uw belasting aftrekken! Een reden te meer om voor ons als goed doel te kiezen.