Een overzicht van lopende en eerdere acties en donaties
Actie Albert Heijn Archipelbuurt
Donderdag 14 februari start de Albert Heijn in de Archipelbuurt in Den Haag een actie. Elke klant krijgt een zadelhoesje van de Stichting PKU Research. Er liggen informatiefolders over de Stichting en het werk dat wordt verricht. En natuurlijk......staat de collectebus klaar.
We hopen op vele donaties en mogelijk nieuwe donateurs uit de Archipelbuurt.

KIM Alumni vereniging doneert 242 euro
Van de KIM Alumni vereniging ontvingen wij Ä 242,-. Onze dank voor deze gulle gift.


Fietszadelhoesjes voor meer bekendheid.....
Wij hebben een donatie ontvangen in de vorm van 2000 fietszadelhoesjes met het logo en website van de Stichting PKU Research erop. Hiermee kunnen we een actie opzetten om meer bekendheid te geven aan de zeldzame ziekte PKU en natuurlijk aan het werk van de Stichting.

Donatie 45 euro
Een grootvader van een PKU patiŽnt ontving van het bestuur van de badmintonclub waar hij jarenlang zeer actief is geweest een bedrag van 45 euro. Dit bedrag heeft hij op zijn beurt weer geschonken aan de Stichting PKU research. Dank u wel!

Dieetook doneert 150 euro voor onderzoek
Dieetook, leverancier van natriumbeperkte, glutenvrije en eiwitbeperkte voedingsmiddelen doneert een bedrag van 150 euro voor onderzoek naar PKU. Bedankt Hans! Behalve leverancier ben je ook enorm betrokken bij de doelgroep van PKU-ers.


Collective IT doneert 100 euro
Collective IT, een samenwerkingsverband voor zelfstandigen in de ICT heeft een donatie gedaan van 100 euro voor onderzoek naar PKU. Bedankt!

 

50 euro ontvangen van particulier
10 euro ontvangen voor onderzoek naar PKU via www.Geef.nl
25 euro ontvangen via www.geeft.nl van een particulier. Veel dank!!!
Periodieke gift van een oma
De Stichting heeft eind september een periodieke gift ontvangen van een (anonieme) oma van een PKU'er. Ontzettend leuk! Vijf jaar lang een bijdragen van 100 euro. Geweldig gebaar!!
Actie Selfie op Facebook
Op Facebook is een actie gestart 'Maak een selfie'. In korte tijd heeft deze actie 80 euro opgeleverd. 
Donatie n.a.v. overlijden
De stichting PKU research heeft in totaal 430 euro ontvangen na een overlijden. Wij leven mee met de nabestaanden en zijn blij met het gebaar van de betrokkenen. Heel hartelijk dank!
inzameling familie Gossen en familie Vos levert 560 euro op
Mevrouw Gossen heeft een inzamelingsactie gehouden binnen de familie. Dit heeft geresulteerd in een geweldig bedrag van 560 euro! 
Donatie voor boekje 'Freek's feestje' - 10 euro
Donatie voor boekje 'Freek's feestje' - 12,50 euro
15 euro ontvangen van particulier.
Heerema Fabrication Group Zwijndrecht
Het personeel van HFG Heerema uit Zwijndrecht brengt een geweldig bedrag bijeen voor onderzoek naar PKU. Dank aan iedereen!! En vooral aan Alex ;)Anonieme donatie - 40 euro
OBS de Tweesprong
Een sponsorloop op de Openbare Basisschool de Tweesprong levert ruim 1500 euro op voor onderzoek naar PKU. Geweldig. Dank aan alle kinderen die hebben meegedaan en aan de initiatiefnemer!!
 
Boekje Freek's Feestje - 20 euro
Donatie bedrijf Vanderlande Industries
De medewerkers van Vanderlande Industries uit Veghel hebben geld ingezameld tijdens een kerstactie. Zij konden kiezen om het bedrag dat het bedrijf zou besteden aan een kerstpakket ook doneren aan een goed doel. Een van de goede doelen was de Stichting PKU Research.
 
250 euro
Ontvangen: 250 euro na een inzameling in de prive sfeer. Hier zijn we ontzettend blij mee!!
 
Schenking
Een bijzondere schenking ontvangen van een onbehandelde PKU-er. 2000 euro! 
 
Vierdaagse van Nijmegen
Joris Zillissen heeft de Vierdaagse van Nijmegen gelopen. Hij haalde hiermee een geweldig bedrag op voor onderzoek naar PKU. De opbrengst was 3370 euro!
 
Akoesticum doneert 3000 euro

Dank zij de hulp van Pascal Baudet ontvangen wij een donatie van 3000 euro van het Akoesticum uit Ede.
 
De medewerkers van Mentor hebben zich een week lang in het zweet geroeid op een roeisimulator in de hal van het bedrijf. De diverste teams hebben zich laten sponsoren en hiervoor geld opgehaald voor (o.a.) de Stichting PKU Research om zo onderzoek naar PKU te kunnen uitvoeren. Een geweldige actie! Dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingespannen.

 
Pensionering dhr. Sprangers
De heer Sprangers heeft een kleinzoon met PKU. Bij zijn pensionering bij de Gemeente Waalwijk mocht hij als afscheidskado een goed doel kiezen voor een donatie. Wij ontvingen van de heer Sprangers/de gemeente Waalwijk een geweldige bijdrage van 750 euro!!